letný darčekový set

Letný darčekový set zdarma pri nákupe nad 23,90 €

Starostlivosť o pleť na cestách

Nakúpte vo vybraných lekárňach akúkoľvek kozmetiku Eucerin nad 23,90 € a získajte letný darčekový set zadarmo! Set 4 mini produktov v praktickom cestovnom balení obsahuje ochranu pred slnkom, micelárnu vodu 3v1 na odlíčenie tváre a nočnú starostlivosť proti vráskam. Nerobte v starostlivosti o pleť kompromisy ani počas letnej dovolenky.


Akcia platí do 30. 6. 2022 alebo do vypredania zásob. Zoznam partnerských lekární nájdete tu.

Čo nájdete v darčekovom sete?

Ďalšie tipy

Žiarivá pleť začína jedinou kvapkou séra

Ultraľahké sérum pre prirodzene žiarivejšiu pleť, ktoré vďaka kombinácii efektívnych zložiek redukuje pigmentové škvrny, zjednocuje vzhľad pleti a zanecháva pleť hladšiu a vláčnejšiu

 

Viac o produkte

Eucerin Anti-Pigment Rozjasňujúce sérum

Okamžité krytie a redukcia pigmentových škvŕn

Slnečné žiarenie je jednou z hlavných príčin pigmentových škvŕn. Vyskúšajte Emulziu na opaľovanie na tvár s depigmentačným účinkom Pigment Control SPF 50+, ktorá účinne redukuje pigmentové škvrny, poskytuje veľmi vysokú UVA/UVB ochranu pre pleť tváre a nové tónované varianty okamžite kryjú nedokonalosti.

 

Viac o produkte

Eucerin Emulzia na opaľovanie na tvár s depigmentačným účinkom Pigment Control SPF 50+

Zmatnenie pleti a krytie nedokonalostí

Chcete svojej tvári dopriať kvalitnú slnečnú ochranu, ale bojíte sa, že budete mať po nanesení opaľovacieho krému mastnú pleť? Vyskúšajte Ochranný krémový gél na opaľovanie na tvár Oil Control SPF 50+, ktorý je teraz po novom aj v tónovanej verzii pre okamžité krytie nedokonalostí pleti.

 

Viac o produkte

Ochranný krémový gél na opaľovanie na tvár Dry Touch Oil Control SPF 50+

Súvisiace články

Nájsť najbližšiu lekáreň s výrobkami Eucerin