generácie eucerin

Generácie Eucerin
Skúsenosti, ktoré posúvame ďalej

Vzťah medzi matkou a dcérou je spravidla jeden z najsilnejších, lebo už od narodenia pre vás mamička reprezentuje lásku, pocit bezpečia a často aj vzor, ktorému sa chceme podobať. Mnohé z nás si určite pamätajú chvíle, keď sme si potajme rúžovali pery jej rúžom a skúšali jej dospelácke lodičky. Aj krém, ktorý mamička každý deň používala, si pamätáme do dospelosti, dokonca možno aj to, ako voňal. A bezhranične mu dôverujeme, rovnako ako aj svojej mamičke, ktorá nás naučila rôzne životné „vychytávky“ a to, čo je pre nás „najlepšie“. Preto si k nej ešte aj dodnes často chodíme po rady, ktoré sa zasa ona naučila od svojej mamičky. Rady, ktoré sa prenášajú z generácie na generáciu

Oslavujeme práve tento vzťah medzi matkou a dcérou, lebo vieme, aký je dôležitý. Vieme, že mamička pre nás chce vždy len to najlepšie a preto veríme, že práve skúsenosti s kozmetickými produktmi sa môžu posúvať stále ďalej. Že práve naše mamičky nás naučia milovať seba aj svoju pokožku, pre ktorú aj my budeme chcieť to najlepšie. 

 

Generácie naprieč časom a spolu proti času

matka a dcéra

Nové a nové generácie znamenajú istý tok času, tento čas sa prejavuje aj na našej pleti a v každom veku potrebuje naša pleť niečo iné. Hoci všetky známky starnutia nikdy neodstránime úplne, môžeme urobiť veľa pre to, aby sa naša pleť vždy cítila čo najlepšie a tým pádom aj my.

Eucerin Anti-Age rady Hyaluron-Filler myslia na každú generáciu a doprajú pleti všetko, čo práve potrebuje a budú vás rozmaznávať v každej etape života. Jednotlivé Hyaluron-Filler rady obsahujú denné a nočné krémy na rôzne typy pleti, séra aj očné krémy, ktoré pomáhajú so všetkými známkami starnutia pleti. 

 

 

Eucerin Hyaluron Filler

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT

Anti-age starostlivosť pre účinné vyplnenie vrások

Strieborný rad Hyaluron-Filler + 3x EFFECT je určený práve pre dcéry, ktoré na sebe pozorujú prvé známky starnutia, ako sú jemné linky a vrásky. Unikátna kombinácia účinných látok v tomto rade obsahuje vysoko- a nízkomolekulárnu kyselinu hyalurónovú, glycín saponín a enoxolón, vďaka ktorým pomáha vypĺňať vrásky a hydratovať pleť, stimulovať tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej a zároveň ju v pleti udržiavať, pretože spomaľuje jej degradáciu.

 

ZISTIŤ VIAC

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Proti starnutiu pleti - pre pevnejšiu, sviežu a žiarivú pleť

Zlatý rad Hyaluron-Filler + Elasticity bol špeciálne vyvinutý pre mamičky so zrelou pleťou, ktorá už potrebuje intenzívnejšiu starostlivosť. Štruktúra pleti sa s pribúdajúcim vekom samozrejme mení, jemné linky a vrásky sa postupne prehlbujú a pleť postupne stráca svoju pevnosť, žiarivosť a pružnosť. Kombinácia vysoko- a nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej viditeľne vypĺňa hlboké vrásky, arctiín urýchľuje obnovu kolagénu v kožných bunkách a antioxidant silymarín chráni pred rozpadom kolagénových a elastinových vlákien a zlepšuje prekrvenie pleti. 

 

ZISTIŤ VIAC

Ivanka Antal

Ivanka Antal

Ivanka Antal pochádza spod Tatier, aktuálne však žije v Bratislave, kde vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Komenského. Venuje sa tvorbe obsahu pre klientov, no aj na svojom kanáli @sweetladylollipop, kde otvára témy ako: móda, pekné miesta, dobré jedlo a obľúbená kozmetika. So značkou Eucerin spolupracuje viac ako 2 roky.

Zistiť viac

Ďalšie odporúčané produkty

Súvisiace články

Nájsť najbližšiu lekáreň s výrobkami Eucerin