Eucerin telové mlieka

Objavte ošetrujúce telové mlieka Eucerin

#followyourskin

Nájdite to pravé telové mlieko pre váš typ pokožky

Zdravá pokožka je prvou a najlepšou obranou tela pred dráždivými látkami z vonkajšieho prostredia. Ak je ale pokožka suchá a citlivá, dochádza k narušeniu jej bariérovej funkcie, čo spôsobuje sklony k ďalšiemu vysychaniu a citlivosti. Telové mlieko pH5 posilňuje jej prirodzené obranné mechanizmy pokožky a je ideálny aj pre tú najcitlivejšiu pokožku.

Proti suchej a hrubej pokožke bojuje Telové mlieko UreaRepair PLUS, ktoré obsahuje 10 % urey a ceramidy, ktoré chránia pred stratou hydratácie. Poskytuje okamžitú pomoc proti známkam suchej pokožky a pôsobí až 48 hodín. Zanecháva pokožku hladkú, jemnú a vláčnu. Telové mlieko 10 % Urea je vhodné pre zrelú pokožku a pre pacientov s cukrovkou, lupienkou a keratózou pilaris.

Špecialistom na starostlivosť o atopickú pokožku je Telové mlieko AtopiControl. Je bez parfumácie, obsahuje ceramidy a upokojujúci licochalcon A. Uľavuje podráždenej a svrbiacej pokožke a tiež predlžuje dobu medzi vzplanutiami atopického ekzému. Telové mlieko AtopiControl je vhodné pre dospelých, deti a dojčatá od štyroch týždňov.

Na hydratáciu vašej pokožky

Súvisiace články

Nájsť najbližšiu lekáreň s výrobkami Eucerin